top of page

Tarieven

Zet ons aan het werk en laat ons het regelen! En jij? Jij hoeft alleen maar te genieten! Is dat even lekker?

 

Wij gaan voor je aan de slag met een minimale afname van 25 uur. Vraag een vrijblijvende offerte aan zodat je precies weet waar je aan toe bent. Twijfel je welk tarief bij jou past? Neem contact met ons op en dan stellen we een passend uurtarief aan je voor.

Dit kan jij ook, maar laten regelen is fijner!

€58,- per uur

Voor dit tarief voeren we ondersteunende werkzaamheden uit op het gebied van representatie of activatie. Laat ons doen waar we goed in zijn! Dat scheelt een hoop bloed, zweet en tranen.
 

Onze Regelmeisjes worden bijvoorbeeld het vrolijke gezicht van jouw evenement door de gasten als hostesses te ontvangen. 

9W7A2061-Deregelmeisjes-VivianneSandersePhotography-klein.JPG

Dit zou je eigenlijk niet zelf moeten doen, regelen wij wel voor je.

€78,- per uur

Voor dit tarief fungeren we als verlengstuk van jouw organisatie. We gaan Inhouse voor je aan de slag met ondersteunende werkzaamheden en pakken daarbij onze volledige verantwoordelijkheid.

Met een passend Regelmeisje kun je met een gerust hart op vakantie. Wij zorgen voor het openen en afsluiten van het pand. Of je kunt ons bijvoorbeeld inzetten om die stapels achterstallige administratie eindelijk eens weg te werken.

9W7A2047-Deregelmeisjes-VivianneSandersePhotography-klein.JPG

Wij regelen alles van A tot Z,

dit is immers ons vak.

€88,- per uur

Voor dit tarief fungeren wij als jouw projectmanager. We zorgen ervoor dat het complete draaiboek van het project tot in de puntjes is uitgewerkt, dat alle benodigde leveranciers goed geïnformeerd zijn en dat de begroting nauwkeurig in orde is. In elke fase nemen we het voortouw en leiden we de weg. We hebben het volledige project in beheer, waarbij we een gedetailleerd plan van aanpak opstellen voor het startsein.

 

Zodra we groen licht krijgen, gaan we in volle vaart aan de slag. Wij nemen de leiding en jij kunt sturen waar nodig tijdens onze overleggen. Jouw enige taak is om te genieten van het feit dat alle organisatie uit handen wordt genomen!

9W7A2036-Deregelmeisjes-VivianneSandersePhotography-klein.JPG
9W7A2305-Deregelmeisjes-VivianneSandersePhotography-klein.JPG

Flexibel regelen

Wij zijn heel flexibel en kunnen ons helemaal aanpassen aan jouw werkwijze. Je kunt bij ons maandelijks een vast aantal uur afnemen op basis van een strippenkaart. Ook werken wij bij diverse projecten op projectbasis, zodat je van tevoren precies weet waar je aan toe bent.

9W7A2371-DeRegelmeisjes-VivianneSandersePhotography-klein.jpg
bottom of page