top of page

Werken als Regelmeisje bij De Regelmeisjes

Ben jij enthousiast, gedreven, en vind je het leuk om een baan te hebben waarbij geen werkdag hetzelfde is? Dan ben jij wie wij zoeken. Per direct voegen wij jou dan graag toe aan ons ambitieuze team. Je gaat je dagelijks bezig houden met een stukje projectmanagement op kantoor, maar het kan ook zomaar zijn dat je een paar uur of een paar dagen per week inhouse als bijvoorbeeld office manager aan de slag gaat bij een van onze leuke opdrachtgevers. Ook organiseren we geregeld gezellige borrels met het hele team, profiteer je van diverse benefits zoals korting op een sportschool abonnement en kom je in een hecht team terecht met meiden die hard werken, maar ook hard genieten!

Hieronder volgt wat meer informatie over de functie van Regelmeisje, ben je hierna nog steeds geïnteresseerd? Stuur dan een e-mail naar info@deregelmeisjes.nl en voeg jouw CV + motivatie toe, dan nemen wij contact met je op.

Regelmeisje, zo noemen ze mij altijd!

Krijg jij er energie van om alles tot in de puntjes te regelen voor verschillende opdrachtgevers, ga jij geen uitdaging uit de weg, ben je stress bestendig en geloof jij in 'kan niet, bestaat niet'? Dan zoeken wij jou! Oh ja; en uiteraard ben je ook wel een beetje op de hoogte van de achterklap, dit bespreken we graag tijdens de VRIJMIBO's in onze stamkroeg in Rotterdam!

IMG_6893_edited.jpg
7b616bc4-f452-45db-bfe3-29a1824eb14d.JPG

Inhouse

Het kan ook voorkomen dat je een paar uur of paar dagen per week inhouse aan de slag gaat bij een van onze opdrachtgevers. Je kunt bijvoorbeeld ingezet worden als office manager, receptioniste, projectmanager, noem maar op! Uiteraard blijf je ons Regelmeisje en blijf je naast je inhouse werkzaamheden ook verbonden bij de overige lopende projecten.

 'Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan'

Zingen in een kippenpak, een event binnen twee weken uit de grond stampen, tussendoor een website bouwen en over drie dagen heb je een exclusieve Ferrari nodig voor een spontane gender reveal party die ook nog even roze gewrapt moet worden. Zo kan jouw week er binnenkort uit zien, nog steeds interesse? Wij gaan geen uitdaging uit de weg, handen uit de mouwen en gaan! 

IMG_6986_Facetune_22-04-2022-12-07-16 2.HEIC
e7682c81-0666-4e77-9f4a-6d3b5fe756b7_edited.jpg

Ambitieus team

Ons team bestaat uit hardwerkende, ambitieuze meiden. We zien altijd mogelijkheden, houden de trends en ontwikkelingen in de gaten en krijgen energie van kansen die we spotten en met elkaar kunnen oppakken. Je krijgt bij ons veel verantwoordelijkheid, maar verwachten ook dat je deze pakt. We zijn een groeiend bedrijf, waarderen jouw input en vinden het leuk als je meedenkt. Ook houden we op vrijdag van een lekkere borrel en doen we geregeld leuke dingen met elkaar.

bottom of page