top of page

In het buitenland

De meisjes van; grenzen verleggen! De Regelmeisjes staan altijd en overal voor je klaar. Ook wanneer je ons kikkerlandje verlaat. Of dit nu voor een te gek bedrijfsfeest, een vriendentripje of een bruiloft aan het strand is! Met De Regelmeisjes voelt elk tripje over de grens als een ontspannen reis waar je nog jaren aan terugdenkt. Wij zijn goed in ontzorgen, jij in optimaal genieten.

Wij scouten van tevoren alle locaties, maken de totale planning en zorgen ervoor dat iedereen optimaal kan genieten en nergens op hoeft te letten, ook jij dus als onze opdrachtgever! Van het regelen van de tickets, het vervoer en de villa. Tot aan de boodschappen, de reserveringen en alle activiteiten.

 

Wij staan overal ter wereld voor je klaar, en hebben voorheen diverse trips en activiteiten geregeld in Spanje, Engeland, Amerika, Curaçao en Italië. 

Wat hebben wij al gedaan?

Van een verjaardagsfeestjes op Ibiza, tot aan het bijwonen van de Grand Prix in Monaco inclusief privéjet, boot en diners. De Regelmeisjes zijn ook steeds vaker on tour in het buitenland. Wij gaan altijd naar het land toe om de geselecteerde locaties te scouten, de catering te proeven, en de mogelijkheden door te nemen.. Zo komen we ter plekke nooit voor onvoorziene verrassingen te staan. Grenzen verleggen en doorpakken!

IMG_2603.jpg

De Regelmeisjes op curaçao

Wil je na een relaxed dagje op het strand helemaal losgaan op een knallend bootfeest? Curaçaose specialiteiten proeven tijdens een privé diner met de hele familie? Of jouw vakantiehuis omtoveren tot dé tofste feestlocatie van het eiland?

De Regelmeisjes regelen het! Wij zijn de meisjes van; grenzen verleggen! De Regelmeisjes staan altijd en overal voor je klaar. Ook wanneer je ons kikkerlandje verlaat. Met een enthousiast team aan regelaars rocken we elke klus, ook op Curaçao. Van decoratie en entertainment tot de catering en het contact met alle leveranciers.

 

Wij regelen alles van A tot Z! En jij? Jij hoeft alleen maar te genieten! Heerlijk toch?

 

Bedrijfsfeest in Madrid

In het zonnige Madrid mochten wij aan de slag voor een spetterend bedrijfsfeest. Eerst namen wij contact op met potentiële partijen zoals locaties, leveranciers, horeca etc. Vervolgens maakten we een geschikte selectie van de beste opties en presenteerde deze aan de opdrachtgever. Wij gaan altijd naar het land toe om de geselecteerde locaties te scouten, de catering te proeven, de mogelijkheden door te nemen en te onderhandelen. 

 

Na de organisatie voorafgaand was het tijd om de opdracht uit te voeren. Meestal vliegen twee Regelmeisjes naar het betreffende land toe om gasten op de vangen én alles tot in de puntjes te regelen.

 

Op deze manier ontzorgen wij van A-Z!

 

Schermafbeelding 2022-05-11 om 17.07.44.png
Schermafbeelding 2022-05-11 om 17.07.56.png

Skitrip naar Gerlos

Een vrienden- of teamuitje naar de sneeuw? 

We got you! Wil je graag een onvergetelijk uitje voor je vrienden, team of het hele bedrijf organiseren maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Wij helpen je graag!

 

Wij zorgen ervoor dat iedereen volop kan genieten van de reis, dus ook jij als opdrachtgever. Zo regelen wij alle reserveringen voor overnachtingen en restaurants, bedenken en regelen we leuke activiteiten en zorgen we ervoor dat er altijd vervoer klaarstaat..

 

Voorafgaand stellen wij in overleg met jou als opdrachtgever meerdere opties samen aan de hand van verschillende ideeën/wensen. Nadat de definitieve reis is samengesteld, zullen wij deze gaan scouten. Hierdoor weten we zeker dat alles volledig naar wens zal verlopen tijdens de reis. 

 

Wil je graag wat meer informatie over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met je mee!

 

Bedrijfsfeest op Ibiza

 

 

In het bruisende Ibiza mochten wij een 4-daags evenement organiseren met alles erop en eraan. De gasten verbleven in twee grote villa's waar ze vervolgens verrast werden met verschillende activiteiten.

Wij hebben het gehele programma verzorgd. Denk aan een boottocht, een uitgebreid diner, yoga op een prachtige locatie, iedere ochtend een heerlijk ontbijt en een tennistoernooi.

Natuurlijk waren we persoonlijk aanwezig tijdens de uitvoering op Ibiza, om ervoor te zorgen dat alles perfect verliep. We voerden laatste controles van de locatie uit, regelden alles van ontbijt tot barbecue, en zorgden ervoor dat alles continu klaarstond.

WhatsApp Image 2023-08-21 at 10.24.53.jpg
bottom of page