top of page
9W7A2657-Deregelmeisjes-VivianneSandersePhotography-klein.JPG

Werken als oproepkracht bij De Regelmeisjes

Ben jij enthousiast, representatief en vind je het leuk om een baan te hebben waarbij geen werkdag hetzelfde is? Dan ben jij wie wij zoeken. Per direct voegen wij jou dan graag toe aan ons gedreven team. Je komt in een poule terecht waarbij je kunt reageren op hele toffe klussen en daarnaast verdien je ook nog eens bovengemiddeld. Ook organiseren we geregeld gezellige borrels met het hele team, profiteer je van diverse benefits zoals korting op een sportschool abonnement en zijn er doorgroeimogelijkheden naar ons vaste team. 

Hieronder volgen een paar voorbeelden van opdrachten waar jij op zou kunnen reageren als je bij ons in de poule zit. Nog steeds geïnteresseerd? Vul dan onderaan de pagina het inschrijfformulier in, dan nemen wij contact met je op. 

355874600_743852574406837_8064733561288849528_n.jpg

Promotie

Je bent het visitekaartje voor onze opdrachtgever, je weet te enthousiasmeren en je bent niet bang om op mensen af te stappen. Tijdens een werkdag weet je in teamverband er alles uit te halen voor onze opdrachtgever om vervolgens met een voldaan gevoel naar huis te gaan. 

9W7A2559-DeRegelmeisjes-VivianneSandersePhotography-klein.jpg

Hostess

Jij heet gasten welkom tijdens een event en je laat een gastvrije eerste indruk achter. Je bent het eerste aanspreekpunt, je helpt waar nodig en je bent pro-actief. Een high class event of een kleine borrel? Het maakt jou niet uit; je maakt er hoe dan ook een feestje van. 

9W7A2061-Deregelmeisjes-VivianneSandersePhotography-klein.JPG

Horeca

Biertjes tappen tijdens een evenement, cocktails uitserveren tijdens een zomerborrel of zakjes friet uitdelen op een verjaardagsfeest, jij krijgt hier energie van! Door jouw ervaring in de horeca weet jij wat knallen is en ben je niet vies van een dag/avond hard werken. Je komt op unieke plekken en samen met je team ben jij klaar om te vlammen!

Nog geen horeca ervaring? Wij leren het je graag.

Ondersteuning tijdens events

Altijd al achter de schermen willen werken tijdens toffe events Dat komt goed uit! Als je in onze poule zit komen er regelmatig opdrachten beschikbaar als ondersteunend Regelmeisje van de eventmanager. In deze rol ontzorg jij jouw collega en help je waar nodig. Dus lijkt het jou wel wat om tijdens de Formule 1 de VIP-gasten te placeren of tijdens een event van de Gemeente Rotterdam het draaiboek te bewaken?
Solliciteer dan vandaag nog!

356118808_743853437740084_89211354951150279_n.jpg
Solliciteren

Bedankt voor je sollicitatie! Je hoort snel van ons.

bottom of page