top of page

Inhouse ondersteuning

9W7A2086-DeRegelmeisjes-VivianneSandersePhotography-groot.jpg

Zit je in de sores? De Regelmeisjes zijn altijd dichtbij! Stapelt de administratie zich op of komt het zwangerschapsverlof van je collega nu wel heel dichtbij? We gaan graag inhouse bij jou aan de slag. Alle expertises onder ons dak benutten we bij jou in de zaak. Door onze handigheid knallen we bij elke klus met een korte inwerkperiode! De Regelmeisjes bieden je ook intern de helpende hand.

Wat we voor jou kunnen regelen

  • Wat niet!

  • Zie je door de bomen het bos niet meer? Wij helpen je uit de brand!

  • Een korte inwerktijd, onze Regelmeisjes zijn échte manusjes van alles en hebben het vak zo onder de knie.

  • Administratieve ondersteuning op verschillende vlakken, van back-office tot financiële administratie.

  • Inzichten in hoe je officemanagement weer sexy kunt krijgen; geen spin in het web, maar een onmisbare schakel!

9W7A2138-Deregelmeisjes-VivianneSandersePhotography-klein.JPG
9W7A2477-DeRegelmeisjes-VivianneSandersePhotography-klein.jpg

Sinds een paar weken zit je collega met zwangerschapsverlof thuis. Natuurlijk gun je haar haar welverdiende verlof, maar tegelijkertijd zie je de mailtjes binnenstromen. Wanneer ze je opbelt om te vragen hoe het op het werk gaat, antwoord je dat alles op rolletjes loopt en ze zich niet druk hoeft te maken over een volle mailbox wanneer ze weer terugkeert. Maar is dat wel zo? Laat ons je uit de brand helpen.

 

Officemanagement is vaak een vak waar we overheen kijken, maar zodra de officemanager wegvalt zit het bedrijf met de handen in het haar. Wij zijn zeer flexibel, bieden een last minute garantie en ontzorgen. Heb je de behoefte aan het wegwerken van de stapels administratie of een spetterende herinrichting van je website? Wij sturen het juiste Regelmeisje jouw kant op. Zo kun jij je gewoon focussen op het werk waar je goed in bent!

Wij zijn trots op onze opdrachtgevers.
Klik op onderstaande logo's en ontdek de projecten.

bottom of page