top of page
9W7A2267-Deregelmeisjes-VivianneSandersePhotography-klein.JPG

Gedreven officemanager

Niet lullen maar poetsen! Wij zijn echte doeners. Een marketing klus, activatie challenge, office problemen of een groot evenement? Wij fiksen het. Even handjes tekort? Wij zijn onderweg. Met een team van 8 vaste en een poule van 20 flexibele regelaars ontzorgen we onze partners optimaal. Maar soms hebben we iemand nodig die ons ook ontzorgt. 
 
Denk aan het bijwerken van de voorraadlijst, het klaarzetten van de vergaderruimte voor een belangrijke meeting of het in kaart brengen wanneer welk ‘Regelmeisje’ met welke auto on the road is. Maar ook het enthousiasmeren van onze Regelmeisjes poule, het bijhouden van de uren en ervoor zorgen dat het kantoor er altijd spik en span bijstaat. 
 
Bij De Regelmeisjes zijn we niet op zoek naar een ‘standaard’ officemanager, maar naar een Nana van Peter Pan, een jutter van Ariël of een Japie Krekel van Pinokkio. Oftewel: Iemand die hard loopt, creatief is, niet op zijn mondje is gevallen, het avontuur samen met ons aan durft te gaan, ons helpt groeien en actief meedenkt! Iets voor jou? Stuur direct jouw motivatiebrief en CV naar events@deregelmeisjes.nl

Wat ga jij regelen?

- Je bent de spin in het web die alles op kantoor regelt;
- Het contacten, inplannen en recruiten van onze oproeptoppers;
- Bijhouden van onze administratie;
- Je helpt bij het uitrollen van nieuwe projecten binnen De Regelmeisjes;
- Ondersteuning bij administratieve klussen;
- Het onderhouden van de website;
- Bijhouden van de voorraad op kantoor;
- Bijhouden van de roosters van onze 'Poule meiden';
- Fixen van verschillende taken op en rond kantoor;
- Agendabeheer van de vergaderruimte op ons kantoor
- Je probeert het leven van De Regelmeisjes wat makkelijker te maken :)

9W7A2138-Deregelmeisjes-VivianneSandersePhotography-klein.JPG

Ben jij klaar voor het gekste team van Nederland?

Ons team bestaat uit hardwerkende, ambitieuze jonge meiden in hartje Rotterdam en Amsterdam. We zien altijd mogelijkheden, houden de trends en ontwikkelingen in de gaten en krijgen energie van alle kansen die we spotten en met elkaar kunnen oppakken. Bij ons aan de slag gaan voelt als een warm bad. We zijn een groeiend, jong en hecht bedrijf, waarderen jouw input en vinden het super leuk als je meedenkt. We doen het immers samen! Na al het geregel gaan we dan ook regelmatig uit onze bol op onze beruchte vrijdagmiddagborrels en doen we geregeld leuke dingen met elkaar. Daarnaast krijg je:

- Een marktconform salaris
- Heerlijke koffie op nog geen meter afstand van je bureau!

Join the team | Join the team | Join the team | Join the team | Join the team | Join the team | Join the teamJoin the team 

Is this you?

Sta je na het lezen van deze vacature nog steeds te popelen om aan de slag te gaan? En ben je op zoek naar dat stapje extra in de functie van Regelmeisje? Lul dan niet, maar poets! Stuur direct je motivatiebrief en CV naar events@deregelmeisjes.nl! Wie weet nodigen we je dan binnenkort uit om te genieten van een lekker bakkie op ons kantoor in Amsterdam.

bottom of page