top of page
9W7A3951DeRegelmeisjes-VivianneSandersePhotography-klein.JPG

Gedreven officemanager

Wij zijn op zoek naar een gedreven office manager met een echte ‘’Niet lullen maar poetsen’’ mentaliteit voor ons kantoor in Rotterdam! Met een team van 8 vaste collega’s en een poule van 45 flexibele regelaars ontzorgen wij onze partners optimaal. Maar soms hebben we iemand nodig die ons ook ontzorgt. 

 

Jij bent de spin in het web op ons kantoor en zorgt dat het je collega’s aan niets ontbreekt; jij zorgt er dan ook voor dat er altijd voldoende koffie (en cola zero..) aanwezig is op kantoor en schenkt op vrijdagmiddag het eerste wijntje in voor jouzelf en alle collega’s.

 

Daarnaast regel jij het klaarzetten van de vergaderruimte voor een belangrijke meeting, het in kaart brengen wanneer welk ‘Regelmeisje’ met welke auto on the road is en weet jij alle verjaardagen van je collega’s uit je hoofd. Maar ook het enthousiasmeren en inplannen van onze Regelmeisjes poule, het bijhouden van de uren en ervoor zorgen dat het kantoor er altijd spik en span bijstaat behoort tot jouw takenlijst.

 

Jij bent het eerste aanspreekpunt op kantoor voor sollicitaties, afspraken en collega’s. Je begroet iedereen enthousiast, plant de eerste kennismaking in met sollicitanten en weet exact wat er moet gebeuren wanneer er een nieuw Regelmeisje word aangenomen, maar ook wanneer één van onze auto’s weer een vreemd lampje kleurt, weet jij wie te bellen.
 
Bij De Regelmeisjes zijn we niet op zoek naar een ‘standaard’ officemanager, maar naar een gedreven collega die het avontuur met ons samen aan durft te gaan, De Regelmeisjes helpt groeien en actief meedenkt. Iemand die hard loopt, van afwisseling houd, creatief is, en niet op zijn mondje is gevallen! Houd je van honden? Dan is dat ook zeker een pluspunt :-).

 

Iets voor jou? Stuur direct jouw motivatiebrief en CV naar pascalle@deregelmeisjes.nl

Wat ga jij regelen?

- Je bent de spin in het web die alles op kantoor regelt;
- Het contacten, inplannen en recruiten van onze oproeptoppers en stagiaires;
- Bijhouden- en opstellen van de roosters van onze vaste- en poule collega's;
- Bijhouden van onze administratie, denk hierbij aan: contracten, verzekeringen, abonnementen, uren- en routeregistratie;
- Je helpt bij het uitrollen van nieuwe projecten ten behoeve van de zichtbaarheid en bekendheid van De Regelmeisjes;
- Het onderhouden van de website en onze socials;
- Fixen van verschillende ad hoc taken op- en rond kantoor;
- Agendabeheer van de vergaderruimte op ons kantoor;
- Voorraadbeheer
;

Met andere woorden.. Jij probeert het leven van De Regelmeisjes wat makkelijker te maken :-)

9W7A2138-Deregelmeisjes-VivianneSandersePhotography-klein.JPG

Ben jij klaar voor het gekste team van Nederland?

Ons team bestaat uit hardwerkende, ambitieuze jonge meiden in hartje Rotterdam en Amsterdam. We zien altijd mogelijkheden, houden de trends en ontwikkelingen in de gaten en krijgen energie van alle kansen die we spotten en met elkaar kunnen oppakken. Bij ons aan de slag gaan voelt als een warm bad. We zijn een groeiend, jong en hecht bedrijf, waarderen jouw input en vinden het super leuk als je meedenkt. We doen het immers samen! Na al het geregel gaan we dan ook regelmatig uit onze bol op onze beruchte vrijdagmiddagborrels en doen we geregeld leuke dingen met elkaar. Daarnaast krijg je:

- Een marktconform salaris

- Een plekje in het leukste en gezelligste kantoor van Rotterdam

- Een laptop (en toebehoren) van de zaak

- De mogelijkheid om twee keer in de week mee te sporten bij MYPT in Rotterdam
- Heerlijke koffie op nog geen meter afstand van je bureau!

- Groeien doen we met z'n allen, maar ook werken we natuurlijk aan jouw persoonlijke leerdoelen. 

Join the team | Join the team | Join the team | Join the team | Join the team | Join the team | Join the teamJoin the team 

Is this you?

Sta je na het lezen van deze vacature nog steeds te popelen om aan de slag te gaan? En ben je op zoek naar dat stapje extra in de functie van Officemanager? Lul dan niet, maar poets! Stuur direct je motivatiebrief en CV naar pascalle@deregelmeisjes.nl! Wie weet nodigen we je dan binnenkort uit om te genieten van een lekker bakkie op ons kantoor in Rotterdam.

bottom of page