top of page

Projectmanagement
Erasmus Universiteit Rotterdam

Professional Services Day

De Professional Services Day is een jaarlijks terugkerend evenement aan de Erasmus Universiteit. Er worden verschillende workshops en een ‘lunchfestival’ aangeboden. Ook is er een awardshow tijdens dit evenement. 

 

Als projectmanager van dit project hielden we het budget nauwlettend in de gaten, stelden we een uitgebreid draaiboek op, en onderhielden we contact met verschillende leveranciers. Daarnaast verzorgden wij alle grafische uitingen en schreven we alle teksten voor op MyEur. Ook waren wij op de dag zelf als uitvoerende krachten aanwezig om alles in goede banen te leiden. Het was een veelzijdig project waar we trots op zijn!


 

Mindlab

 

Met het project Mindlab organiseren we 16 theatervoorstellingen op de Erasmus Universiteit met sociale veiligheid als hoofdthema. Dit om sociale veiligheid bespreekbaar te maken. De voorstellingen organiseren we voor de medewerkers van de universiteit, met als doel om sociale veiligheid bespreekbaar te maken. 

 

Bij dit project zijn wij verantwoordelijk voor de marketing, de organisatie van de voorstellingen en het genereren van genoeg aanmeldingen. Voor dit project zitten we 2 dagen per week intern op de Erasmus Universiteit om alles in goede banen te leiden.

Ontwerp zonder titel (27).png
bottom of page