top of page
9W7A6412-DeRegelmeisjesRotterdam062024-VivianneSandersePhotographyklein.JPG

Allround Regelaar

EEN ENTHOUSIASTE REGELAAR DIE (NET ALS WIJ) HOUDT VAN EEN UITDAGING! 

Wij zijn op zoek naar een gedreven regelaar voor een unieke en afwisselende functie. Jij vindt het leuk om als visitekaartje vanuit De Regelmeisjes, tijdelijk aan de slag te gaan bij onze opdrachtgevers op locatie. Hier ondersteun je het team en zorg jij als allround Regelmeisje, voor complete ontzorging binnen het bedrijf.

Uiteraard ben- en blijf je onderdeel van het team van De Regelmeisjes, maar ook houdt jij er juist van om af en toe een klus buiten de deur op te pakken en zo een exclusief inkijkje te krijgen bij verschillende bedrijven. Je bent een reddende engel voor de opdrachtgever en vindt het leuk om overal met volle moed en enthousiasme in te duiken en (last-minute) alles voor hen te regelen.

Hoe wij onze nieuwe collega zouden omschrijven? De opmerking ''kan niet'' komt niet in jouw woordenboek voor, en van een nieuwe omgeving ben jij niet onder de indruk, maar krijg je energie! 

 

Iets voor jou? Stuur direct jouw motivatiebrief en CV naar pascalle@deregelmeisjes.nl

Wat ga jij regelen?

- Jij voert de taken uit waar de externe opdrachtgever op dat moment mee ontzorgd kan worden. 
- Jij bent ons visitekaartje naar buiten toe en pakt met veel plezier externe klussen in. 
- Dit kan gaan om administratieve ondersteuning, Front Office werkzaamheden of juist Back Office werkzaamheden en alles daar tussen in. 


Met andere woorden.. Jij gaat met veel plezier bij verschillende externe opdrachtgevers aan de slag maar je blijft uiteraard een Regelmeisje!

9W7A2138-Deregelmeisjes-VivianneSandersePhotography-klein.JPG

Ben jij klaar voor het gekste team van Nederland?

Ons team bestaat uit hardwerkende, ambitieuze jonge meiden in hartje Rotterdam en Amsterdam. We zien altijd mogelijkheden, houden de trends en ontwikkelingen in de gaten en krijgen energie van alle kansen die we spotten en met elkaar kunnen oppakken. Bij ons aan de slag gaan voelt als een warm bad. We zijn een groeiend, jong en hecht bedrijf, waarderen jouw input en vinden het super leuk als je meedenkt. We doen het immers samen! Na al het geregel gaan we dan ook regelmatig uit onze bol op onze beruchte vrijdagmiddagborrels en doen we geregeld leuke dingen met elkaar. Daarnaast krijg je:

- Een marktconform salaris

- Een plekje in het leukste en gezelligste kantoor van Rotterdam

- Een laptop (en toebehoren) van de zaak

- De mogelijkheid om twee keer in de week mee te sporten bij MYPT in Rotterdam
- Heerlijke koffie op nog geen meter afstand van je bureau!

- Groeien doen we met z'n allen, maar ook werken we natuurlijk aan jouw persoonlijke leerdoelen. 

Join the team | Join the team | Join the team | Join the team | Join the team | Join the team | Join the teamJoin the team 

Is this you?

Sta je na het lezen van deze vacature nog steeds te popelen om aan de slag te gaan? En ben je op zoek naar dat stapje extra in de functie van Allround Regelmeisje? Lul dan niet, maar poets! Stuur direct je motivatiebrief en CV naar pascalle@deregelmeisjes.nl! Wie weet nodigen we je dan binnenkort uit om te genieten van een lekker bakkie op ons kantoor in Rotterdam.

bottom of page