top of page

Werken als Administratieve topper bij een van onze te gekke opdrachtgevers?

De Regelmeisjes are looking for you!

Ben jij die administratie topper die er binnen no-time voor zorgt dat de administratie weer op orde is? Neem jij enthousiast de telefoon op om verschillende klanten te woord te staan? En ben jij een gedreven multitasker die in oplossingen denkt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De Regelmeisjes zijn pittige aanpakkers die verschillende werkzaamheden uit handen nemen met als doel de opdrachtgever te ontzorgen. Wij hebben een ‘niet lullen maar poetsen’ mentaliteit en zijn niet vies van hard werken. De Regelmeisjes werken zelfstandig en handelen snel en effectief. Uiteraard altijd aan de wensen van de opdrachtgever en alles in overleg.

Klinkt dit jou als muziek in de oren? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Jij kan namelijk als echt Regelmeisje aan de slag, maar dan inhouse bij één van onze te gekke opdrachtgevers!

Wat ga jij doen?

Vanaf februari zijn wij voor een periode van 4 maanden op zoek naar een administratief medewerker. Als echt Regelmeisje ga jij inhouse aan de slag om het team van onze opdrachtgever op de maandag, dinsdag, woensdag en donderdag (24 uur) te ondersteunen. Dit doe jij op een gezellig kantoor in de regio Rijnmond. Denk jij na 4 maanden, De Regelmeisjes? Dat bevalt me wel! Dan gaan wij graag met jou in gesprek om te kijken wat jouw eventuele volgende klus kan worden.

IMG_6893_edited.jpg
7b616bc4-f452-45db-bfe3-29a1824eb14d.JPG

Wie ben jij?

• Je neemt initiatief en bent het visitekaartje van De Regelmeisjes
• Je hebt affiniteit met administratie werkzaamheden en hebt hier ook enige ervaring in
• Je bent een gedreven en ambitieuze persoonlijkheid, optimistisch ingesteld
• Je bent een gestructureerde werker
• Je bent communicatief zeer vaardig op alle niveaus
• Je kan goed omgaan met stress en ziet veranderingen als een uitdaging

Ben jij enthousiast geworden?

Ben jij na het lezen van de vacature super enthousiast? Neem dan contact met ons op door een mail te sturen met je CV en motivatiebrief naar info@deregelmeisjes.nl en wellicht ontvangen wij je snel op ons mooie kantoor in het centrum van Rotterdam!

IMG_6986_Facetune_22-04-2022-12-07-16 2.HEIC
e7682c81-0666-4e77-9f4a-6d3b5fe756b7_edited.jpg

Ambitieus team

Ons team bestaat uit hardwerkende, ambitieuze meiden. We zien altijd mogelijkheden, houden de trends en ontwikkelingen in de gaten en krijgen energie van kansen die we spotten en met elkaar kunnen oppakken. Je krijgt bij ons veel verantwoordelijkheid, maar verwachten ook dat je deze pakt. We zijn een groeiend bedrijf, waarderen jouw input en vinden het leuk als je meedenkt. Ook houden we op vrijdag van een lekkere borrel en doen we geregeld leuke dingen met elkaar.

bottom of page