top of page

Wij zijn per direct op zoek naar Regelmeisjes

op oproepbasis en als vaste krachten!

Administratieve topper
 

Ben jij die administratie topper die er binnen no-time voor zorgt dat de administratie weer op orde is? Neem jij enthousiast de telefoon op om verschillende klanten te woord te staan? En ben jij een gedreven multitasker die in oplossingen denkt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

DeRegelmeisjes-VivianneSandersePhotography-klein_16.JPG
DeRegelmeisjes-VivianneSandersePhotography-klein_20.JPG

Stagiaire

Ben jij zelfstandig, heb jij een 'niet lullen maar poetsen mentaliteit' en ben je op zoek naar een toffe stage? Zoek dan niet verder want wij hebben de perfecte stage voor jou! De Regelmeisjes are taking over Amsterdam en daar kom jij bij helpen!

Oproepkracht
 

Wil jij knallen op toffe evenementen, promotiewerkzaamheden uitvoeren voor de leukste merken, ingezet worden als hostess bij high end events en af en toe biertjes tappen achter de bar? Dan zijn wij per direct op zoek naar jou! 

f0f3959a-d421-4c52-908a-90a4c03af665_edited.jpg
IMG_6893_edited.jpg

Vaste kracht

Krijg jij energie van het organiseren van evenementen, alles regelen tot in de puntjes voor diverse opdrachtgevers, tijdelijk inhouse werkzaamheden uitvoeren als bijvoorbeeld office manager en ben jij niet vies van keihard knallen in een jong en gedreven team? Dan zoeken wij jou!

bottom of page