top of page

Wij zijn per direct op zoek naar Regelmeisjes

op oproepbasis en als vaste krachten!

9W7A4035DeRegelmeisjes-VivianneSandersePhotography-groot.JPG

Inhouse admin topper

We zoeken een Regelmeisje die regelmatig inhouse bij onze opdrachtgevers aan de slag wilt gaan. Geen dag hetzelfde, geen opdracht hetzelfde en geen werkplek hetzelfde. Op zoek naar afwisseling maar wel de voordelen van een groeiend topteam? Je bent welkom!

Administratieve topper
 

Ben jij die administratie topper die er binnen no-time voor zorgt dat de administratie weer op orde is? Neem jij enthousiast de telefoon op om verschillende klanten te woord te staan? En ben jij een gedreven multitasker die in oplossingen denkt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

DeRegelmeisjes-VivianneSandersePhotography-klein_16.JPG
DeRegelmeisjes-VivianneSandersePhotography-klein_20.JPG

Stagiaire

Ben jij zelfstandig, heb jij een 'niet lullen maar poetsen mentaliteit' en ben je op zoek naar een toffe stage? Zoek dan niet verder want wij hebben de perfecte stage voor jou! De Regelmeisjes are taking over Amsterdam en daar kom jij bij helpen!

Oproepkracht
 

Wil jij knallen op toffe evenementen, promotiewerkzaamheden uitvoeren voor de leukste merken, ingezet worden als hostess bij high end events en af en toe biertjes tappen achter de bar? Dan zijn wij per direct op zoek naar jou! 

f0f3959a-d421-4c52-908a-90a4c03af665_edited.jpg
bottom of page