top of page
9W7A2111-Deregelmeisjes-VivianneSandersePhotography-klein.JPG

Fulltime Regelmeisje Rotterdam

Niet lullen maar poetsen! Wij regelen graag veel voor onze opdrachtgevers. We zijn echte doeners; marketingklus, activatie uitdaging, officeproblemen of groot event? Wij fiksen het. Even handjes tekort? Wij zijn onderweg. Met een team van 8 vaste regelaars en een poule van 40 flexibele regelaars kunnen we een hoop, maar we zoeken altijd door naar meer allerbeste regelaars.

Heb jij ervaring met projectmanagement, ben je stressbestendig en zie jij jezelf al helemaal zitten op een gezellig kantoor midden in Rotterdam? Dan zijn wij op zoek naar jou! We houden van uitdagingen en we zoeken een nieuwe collega die met een flinke dosis energie onze projecten kan managen en uitvoeren. Bij De Regelmeisjes is geen enkele dag hetzelfde. De ene dag regel je een meerdaags evenement in het buitenland, de andere dag stel je een social media plan op vanuit kantoor en de week er op pak je een inhouse klus op als office- of eventmanager bij één van onze te gekke opdrachtgevers.

Maar dat is nog niet alles! Als Projectmanager kun je bijvoorbeeld ook worden ingezet als hostess of eventmanager op een evenement. Je zorgt er samen met je collega's voor dat het event van de opdrachtgever fantastisch verloopt. Maar natuurlijk is het bij ons niet alleen maar hard werken. We weten heel goed hoe we onze eigen borrels en uitjes moeten organiseren, en deze zijn altijd heel gezellig (al zeggen we het zelf)! Daarnaast zijn we een snelgroeiend bedrijf en vinden we het alleen maar leuk wanneer je jouw kennis en ideeën met ons deelt. Met het gehele team zetten we ons elke dag met enthousiasme en voor de volle 100% in voor onze opdrachtgevers.

Klinkt jou dit als muziek in de oren en wil je graag aan de slag als projectmanager bij De Regelmeisjes? Lees dan snel verder!

Jij bent een echt Regelmeisje,
want jij....

... Bent zelfstandig, stressbestendig en proactief;
... Werkt en denkt in (online) oplossingen;
... Weet overzicht te creëren/houden en werkt gestructureerd;
... Kunt goed prioriteiten stellen en bent goed in multitasken;
... Denkt na over verbeteringen voor de huidige werkprocessen;
... Je hebt kaas gegeten van online marketing en events (en           bent hier ook leergierig in);
... Vindt het heerlijk om dingen te regelen, zelfs het onmogelijke
    maak jij mogelijk;
... Kunt makkelijk schakelen;
... Bent in het bezit van een rijbewijs;
... Bent sociaal en vindt het leuk om samen te werken.

9W7A2267-Deregelmeisjes-VivianneSandersePhotography-klein.JPG

Als echte Regelmeisjes, bieden wij jou:

Ben jij klaar voor het gekste team van Nederland? Ons team bestaat uit hardwerkende, ambitieuze jonge meiden in hartje Rotterdam en Amsterdam. We zien altijd mogelijkheden, houden de trends en ontwikkelingen in de gaten en krijgen energie van alle kansen die we spotten en met elkaar kunnen oppakken. Bij ons aan de slag gaan voelt als een warm bad. We zijn een groeiend, jong en hecht bedrijf, waarderen jouw input en vinden het super leuk als je meedenkt. We doen het immers samen! Na al het geregel gaan we dan ook regelmatig uit onze bol op onze beruchte vrijdagmiddagborrels en doen we geregeld leuke dingen met elkaar.

Daarnaast krijg je:

- Een marktconform salaris

- Een plekje in het leukste en gezelligste kantoor van Rotterdam

- Een laptop (en toebehoren) van de zaak

- De mogelijkheid om twee keer in de week mee te sporten bij MYPT in Rotterdam

- Groeien doen we met z’n allen, maar ook werken we natuurlijk aan jouw persoonlijke leerdoelen. We bieden je dan ook diverse             doorgroeimogelijkheden.

Ben je nog steeds enthousiast?
Sta je na het lezen van deze vacature nog steeds te popelen om aan de slag te gaan? En ben je op zoek naar dat stapje extra in de functie van projectmanager? Lul dan niet, maar poets! Stuur direct je motivatiebrief en CV naar pascalle@deregelmeisjes.nl! Wie weet nodigen we je dan binnenkort uit om te genieten van een lekker bakkie op ons kantoor in Rotterdam.

bottom of page