top of page
9W7A2111-Deregelmeisjes-VivianneSandersePhotography-klein.JPG

Fulltime Regelmeisje Amsterdam

Heb jij ervaring met projectmanagement, ben je stressbestendig en zie jij jezelf al helemaal zitten op een gezellig kantoor midden in Amsterdam? Dan zijn wij op zoek naar jou! 
 
We houden van uitdagingen en we zoeken een nieuwe collega die met een flinke dosis energie onze projecten kan managen. Bij De Regelmeisjes is geen enkele dag hetzelfde. De ene dag regel je een project vanaf kantoor en de andere dag pak je een inhouse klus op als officemanager bij een van onze te gekke opdrachtgevers. 

Maar dat is nog niet alles! Als Regelmeisje kun je bijvoorbeeld ook worden ingezet als hostess op een evenement. Je zorgt er samen met je collega's voor dat het event van de opdrachtgever fantastisch verloopt. Wij bieden ook de mogelijkheid om stagiaires te begeleiden. Jij kunt jouw kennis en ervaring delen en hen helpen om zich te ontwikkelen in hun vakgebied. Daarnaast zijn we een snelgroeiend bedrijf en we vinden het alleen maar leuk als je jouw kennis en ideeën met ons deelt. 

Natuurlijk is het bij ons niet alleen maar hard werken. We weten ook hoe we onze eigen borrels en uitjes moeten organiseren! Klinkt dit als muziek in de oren en wil je graag aan de slag als Regelmeisje? Stuur dan een e-mail met jouw CV en motivatie naar amsterdam@deregelmeisjes.nl

Jij bent een echt Regelmeisje,
want jij....

... Bent zelfstandig, stressbestendig en proactief;
... Werkt en denkt in (online) oplossingen;
... Weet overzicht te creëren/houden en werkt gestructureerd;
... Kunt goed prioriteiten stellen en bent goed in multitasken;
... Denkt na over verbeteringen voor de huidige werkprocessen;
... Bent thuis in evenementenorganisatie
... Vindt het heerlijk om dingen te regelen;
... Kunt makkelijk schakelen;
... Bent in het bezit van een rijbewijs;
... Bent sociaal en vindt het leuk om samen te werken.

9W7A2036-Deregelmeisjes-VivianneSandersePhotography-klein.JPG

Ben jij klaar voor het gekste team van Nederland?

Ons team bestaat uit hardwerkende, ambitieuze jonge meiden in hartje Rotterdam en Amsterdam. We zien altijd mogelijkheden, houden de trends en ontwikkelingen in de gaten en krijgen energie van alle kansen die we spotten en met elkaar kunnen oppakken. Bij ons aan de slag gaan voelt als een warm bad. We zijn een groeiend, jong en hecht bedrijf, waarderen jouw input en vinden het super leuk als je meedenkt. We doen het immers samen! Na al het geregel gaan we dan ook regelmatig uit onze bol op onze beruchte vrijdagmiddagborrels en doen we geregeld leuke dingen met elkaar. Daarnaast krijg je:

- Een marktconform salaris
- Een plekje in het leukste en gezelligste kantoor van Rotterdam

- Een laptop (en toebehoren) van de zaak

- De mogelijkheid om twee keer in de week mee te sporten bij MYPT in Rotterdam

- Groeien doen we met z'n allen, maar ook werken we natuurlijk aan jouw persoonlijke leerdoelen. We bieden je dan ook diverse            doorgroeimogelijkheden. 

Is this you?

Sta je na het lezen van deze vacature nog steeds te popelen om aan de slag te gaan? En ben je op zoek naar dat stapje extra in de functie vanRegelmeisje? Lul dan niet, maar poets! Stuur direct je motivatiebrief en CV naar amsterdam@deregelmeisjes.nl! Wie weet nodigen we je dan binnenkort uit om te genieten van een lekker bakkie op ons kantoor in Amsterdam.

bottom of page