top of page

De Regelmeisjes ON TOUR

3b828028-78e2-4fe7-ba02-d4649c5d302d.jpg
IMG_7903.jpg
IMG_7902.jpg

De Regelmeisjes ontzorgen je graag

ook in het buitenland

Naast onze binnenlandse opdrachten, krijgen wij het ook steeds drukker met het regelen van opdrachten in het buitenland. Dat vinden wij natuurlijk helemaal te gek! 

 

De Regelmeisjes ON TOUR biedt ondersteuning op het gebied van buitenlandse evenementen zoals personeelsuitjes, vriendenuitjes of weergaloze trips. Wij scouten van tevoren alle locaties, maken de totale planning en zorgen ervoor dat iedereen optimaal kan genieten en nergens op hoeft te letten, ook jij dus als onze opdrachtgever! Van het regelen van de tickets, het vervoer en de villa. Tot aan de boodschappen, de reserveringen en alle activiteiten.

 

Wij staan overal ter wereld voor je klaar, en hebben voorheen diverse trips en activiteiten geregeld in Spanje, Engeland, Amerika, Curaçao en Italië. 

Personeelsfeest in Madrid

In het zonnige Madrid mochten wij aan de slag voor een spetterend personeelsfeest. Eerst namen wij contact op met potentiele partijen zoals locaties, leveranciers, horeca etc. Vervolgens maakten we een geschikte selectie van de beste opties en presenteerde deze aan de opdrachtgever. Wij gaan altijd naar het land toe om de geselecteerde locaties te scouten, de catering te proeven, de mogelijkheden door te nemen en te onderhandelen. 

 

Na de organisatie voorafgaand was het tijd om de opdracht uit te voeren. Meestal vliegen twee Regelmeisjes naar het betreffende land toe om gasten op de vangen en alles tot in de puntjes te regelen.

 

Op deze manier ontzorgen wij van A-Z!

 

Schermafbeelding 2022-05-11 om 17.07.56.png
Schermafbeelding 2022-05-11 om 17.07.44.png

Skitrip naar Gerlos

Een vrienden- of teamuitje naar de sneeuw? 

We got you! Wil je graag een onvergetelijk uitje voor je vrienden, team of het hele bedrijf organiseren maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Wij helpen je graag!

 

Wij zorgen ervoor dat iedereen volop kan genieten van de reis, dus ook jij als opdrachtgever. Zo regelen wij alle reserveringen voor overnachtingen en restaurants, bedenken en regelen we leuke activiteiten en zorgen we ervoor dat er altijd vervoer klaar staat.

 

Voorafgaand stellen wij in overleg met jou als opdrachtgever meerdere opties samen aan de hand van verschillende ideeën/wensen. Nadat de definitieve reis is samengesteld, zullen wij deze gaan scouten. Hierdoor weten we zeker dat alles volledig naar wens zal verlopen tijdens de reis. 

 

Wil je graag wat meer informatie over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met je mee!

 

bottom of page