top of page

Marketing en communicatie

De meisjes van; is al geplaatst! Of: die TikTok plaatsen we gelijk 'effe'. Tegenwoordig is online opvallen essentieel. Weet je niet waar je moet beginnen? Met een tikkeltje gekkigheid en een flinke dosis creativiteit natuurlijk! Bedenken van passende acties, samenwerkingen met influencers, het schieten van content en het plaatsen en inplannen van berichten waar je doelgroep niet omheen kan: wij regelen het gelijk voor je.

Ja, ik wil hulp bij mijn marketing

Wat we voor jou kunnen regelen

  • Wat niet!

  • We bedenken samen met jou een passende contentstrategie waar je doelgroep niet omheen kan.

  • We schieten dé perfecte plaatjes!

  • We maken toffe content; van short video’s tot spraakmakende designs.

  • We blijven voortdurend op de hoogte van trends en anticiperen erop.

  • We plannen je content in in een contentplanning en plaatsen deze. Zo hoef jij niet continu op de klok te kijken.

  • We zorgen ervoor dat jij je droombereik behaalt!

9W7A2079-Deregelmeisjes-VivianneSandersePhotography-klein.JPG
9W7A2047-Deregelmeisjes-VivianneSandersePhotography-klein.JPG

Je scrolt door je Instagram tijdlijn, op zoek naar inspiratie voor een nieuwe social media strategie voor jouw bedrijf. Hoopvol tik je een nieuw profiel aan. Wat lijken die bedrijven toch allemaal op elkaar! Verkopen, klanten trekken en gericht op sales. Een tikkeltje verveeld zoek je verder. Huh, wat is dat? De Regelmeisjes? Felle kleuren, lachende meiden, persoonlijke, échte foto’s en een frisse look and feel! Wij maken impact en vallen op. Dat wil jij toch ook?

 

Tegenwoordig lijkt social media belangrijker dan ooit. Social media biedt ook kansen om jezelf en je onderneming te verbinden met (potentiële) klanten. Tijd om het algoritme te doorbreken! Onze Regelmeisjes weten wel raad.

En dan gaan we pas echt aan de slag. We weten waar we heen willen en hoe we daar gaan komen, dus we kunnen gaan gassen. De strategie weten we, het invullen doen we; social media, website, nieuwsbrieven, posters, flyers, promotieactiviteiten, materialen, beurzen, evenementen, noem het maar op. Wij bedenken het, maken het en doen het. Kortom; het wordt geregeld.

 

Wij werken op project- of abonnement basis, waardoor je altijd het juiste Regelmeisje voor de juiste taak op het juiste moment kunt inzetten.

Ja, ik wil hulp bij mijn marketing

Wij zijn trots op onze opdrachtgevers.
Klik op onderstaande logo's en ontdek de projecten.

bottom of page