top of page

Inhouse aan de slag als administratie topper?

Niet lullen maar poetsen! Wij regelen graag veel voor onze opdrachtgevers. We zijn echte doeners; marketingklus, activatie uitdaging, officeproblemen of groot event? Wij fiksen het. Even handjes te kort? Wij zijn onderweg. Met een team van 8 vaste regelaars en een poule van 15 flexibele regelaars kunnen we een hoop, maar we zoeken altijd door naar meer allerbeste regelaars.

We zoeken een Regelmeisje die regelmatig inhouse bij onze opdrachtgevers aan de slag wilt gaan. Geen dag hetzelfde, geen opdracht hetzelfde en geen werkplek hetzelfde. Op zoek naar afwisseling maar wel de voordelen van een groeiend topteam? Je bent welkom!
 
Heb je onderstaande allemaal gelezen en denk je, ja meid dit is het! Aarzel dan niet en stuur jouw CV+motivatie naar info@deregelmeisjes.nl en dan nodigen we jou graag uit voor een bakkie koffie op een van onze kantoren in hartje Roffa en Mokum.
 
Tot snel!

Dit is wie jij bent!

Je hebt haar op je tanden, je staat sterk in je schoenen, houd van het onvoorspelbare en je zet door als het effe tegenzit! Daarnaast ben je ook enthousiast, optimistisch, sociaal en ambitieus. Kortom; jij geeft graag gas en bouwt graag mee! Je weet al goed wat je wilt en waar je blij van wordt; afwisseling, bouwen, gas geven en daarna voldaan genieten.
 

  • Je hebt affiniteit en 2 jaar ervaring met administratieve werkzaamheden in het veld van finance, HR of backoffice.

  • Je beschikt over een hbo-diploma.

  • Je draagt altijd een stralende glimlach en je enthousiasme werkt aanstekelijk!

  • Je wacht niet af, maar zet werkzaamheden direct op je ‘to do’.

  • ‘Kan niet bestaat niet!’ Is jouw motto, het zoeken van een passende oplossing of verandering zie je als een toffe uitdaging.

9W7A4035DeRegelmeisjes-VivianneSandersePhotography-groot.JPG
9W7A4539DeRegelmeisjes-VivianneSandersePhotography-klein.JPG

Dit is wat je gaat doen!

Jij gaat inhouse knallen bij onze opdrachtgevers en jij zorgt dat je hen volledig kan ontzorgen op administratief vlak. Na een korte inwerkperiode bij de opdrachtgever kan jij daarna geheel zelfstandig aan de slag en rock jij de job. Je werkzaamheden kunnen compleet afwisselend zijn maar altijd wel gericht op administratieve ondersteuning. En werken voor 1 opdrachtgever, nee joh dat is hartstikke saai. Jij gaat aan de slag voor verschillende opdrachtgevers, zo kan het best voorkomen dat je 2 dagen in de week bij de ene opdrachtgever aan de slag gaat en de overige 3 dagen van de week ergens anders aan het knallen bent. Maar ook als je minder dagen in de week beschikbaar bent ben je van harte welkom, wij hebben altijd wel een toffe inhouse klus die bij jou past!

Dit is wat je krijgt!

Een mooie plek in een ambitieus en meer dan gezellig team. Heel veel afwisseling; geen dag hetzelfde, geen uitdaging hetzelfde en toch vastigheid. We nemen je mee in onze groei en daardoor zijn er ook volop groeimogelijkheden. Daarnaast krijg je natuurlijk een lekker salaris zodat je in de weekenden volop kan genieten van de terrasjes, winkels en eettentjes en genoeg vakantiedagen zodat je heerlijk op welverdiende vakanties kan!

9W7A4089DeRegelmeisjes-VivianneSandersePhotography-groot.JPG
9W7A4440DeRegelmeisjes-VivianneSandersePhotography-groot.JPG

Ambitieus team

Ons team bestaat uit hardwerkende, ambitieuze meiden. We zien altijd mogelijkheden, houden de trends en ontwikkelingen in de gaten en krijgen energie van kansen die we spotten en met elkaar kunnen oppakken. Je krijgt bij ons veel verantwoordelijkheid, maar verwachten ook dat je deze pakt. We zijn een groeiend bedrijf, waarderen jouw input en vinden het leuk als je meedenkt. Ook houden we op vrijdag van een lekkere borrel en doen we geregeld leuke dingen met elkaar.

bottom of page